Vatten-76webb

Colaaa, o promenad :)

Ujujuj vad gött det är med iskall cola, med kölsyra som bara sprätter i käfta hehe ;) Unnade mej en 1,5 liters cola idag för att det var så längesedan sist, och guuud vad gött det äääär!
Har precis varit ute på en långpromenad med Terese och Grizzly, var riktigt gött. Gött o bara vandra o tjata lite, det var ett tag sedan vi sågs sist. Annars så har det blivit en träningsledig dag idag eftersom jag haft så ont i magen och halsbränna, jävla dret är vad det är^^ Men hade ju sovit så lite så det kanske hade ett samband :P

En vilodag hindrar mej inte från att ta magbilder dock haha! Vill så gärna bättra på sidmagmusklerna, så jobbar hårt på dom nu, tycker det är så snyggt!Sen en till bild på mitt nyslingade hår, vart riktigt nöjd över att jag fixade det själv :)

Sen så måste jag ju bjuda på en härlig musikvideo ;) Jag o mina syrror såg jämt denna när vi växte upp i Bäckhammar, vi hade ju tyska tv-kanaler (det var ganska så kul porr på vissa av dom kan  jag lova haha) så denna spelades flitigt ett tag, så jävla kul video och skön låt, tyska är ett grymt språk! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln