Vatten-76webb

IOS7 problem, och slingblondering :)

Idag känns de allvarligt som att jag skulle vara bakis, så sjukt schleten så hälften vore nog! Kan ha med att göra att jag var uppe till halv sex igår i ren panik typ, min älskade Ipone vägrade starta! Och det är ju typ bland det hemskaste som kan hända!? ;)
Har ju sett allas inlägg om att de har uppdaterat till IOS7, och tänkte att; Vafan får inte jag nån uppdatering om det för? Mobbade mej! Men för det första så visade det ju sej att jag hade inte utrymme kvar på telefon till det, och därför hade jag inte fått nån uppdatering. Så fick sitta o radera bilder igår, raderade cirka 2000 bilder (Jo jag vet, jag är ego o tar typ fem miljoner bilder ur olika vinklar varje dag).
Sen skulle jag koppla i Iphonen i datorn o uppdatera den. Allt gick som smort tills sista minuten där hela skiten avbryts, ich det står att uppdateringen misslyckades. Och mobilen hade fatsnat i Recovery läge, alltså att Itunes symbolen hade fastnat där, och inget hände när jag tryckte på alla knappar o svor :P Satte jag den i datorn så kom den inte upp i Itunes för att den var tvungen att återhämtas o massa dravel.
Så i panik skriver jag ut på alla mina facebook profiler om att jag behöver hjälp. Facebook är verkligen GRYMT när man undrar något, det är bara att askriva en status så är det alltid någon som vet svaret :D

Ingen lyckades hjälpa mej, vissa skrev att jag fuckat till det o var tvungen att jailbreaka telefonen, och det lät ju fan inte så roligt. Men då, skrev en grymt teknisk och kunnig norsk till mej och berättade precis vad jag skulle göra, och det funkade! :D Han satt med mej i flera timmar på Facebook tills Iphonen var igång igen, uppdaterad till IOS7, alla kontakter kom tillbaka och allt var perfekt helt enkelt. Klockan fem på natten var jag äntligen klar! Så satans trött o seg i skallen var jag då vill jag lova! Men är evigt tacksam till den kunnige norsken för all hjälp! :)


Vet dock inte vad jag ska säga om designen på IOS7, tycker den ser så gammaldags ut? Detta är ingen bild på min skärm, tagen från google:Så därför är jag en aning seg idag! Men kom på en brilliant idè när mormor höll på att slinga håret idag, att jag skulle ta lite av det som blev över. Trodde det skulle gå käpprätt åt helvete, att det skulle bli för gult eller för ljust och liknande eftersom jag har en mer mörkare blond. Men galet nog vart det helt perfekt! :O Jag slipper alltså gå till frisören o slinga håret hädanefter för att jag är så jävla awesome på det själv :D Rekommenderar verkligen Schwartzkopfs Poly Blonde slingor som bleker 2-4 nyanser, det var exakt matchning med hårfärgen jag har, så BÄST!
Tyvärr var jagv inte så smart att jag tog en FÖRE bild, men tog en bild medans jag hade slingblonderingen i och där kan ni ju ana min utväxt, gigantisch verkligen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln