Vatten-76webb

Stretching och yoga :)

Usch, imorse var jag inte kaxig om man säger så. Halsbränna o ont i magen, kan jag ått tillbaka magkatarren igen tro?^^ Så nu käkar man Losec för att få bort skiten och försöker sluta stressa min skalle som jag gör. Jag är sån att jag tänker för mycket (okej, det låter kanske lite sjukt jag vet haha), men jag har svårt för att bara koppla av. Jag vill vara alla till lags jämt och försöka planera dagarna in i det sista, och det är inte alltid nyttigt har jag märkt. Kom på mej själv att inte ens njuta av en varm skön dusch utan att tänka på vad jag skulle göra sen, och imorrn och hur jag ska lösa det o det, inte okej. Så nu blir det att sträva mot att tänka lite mer på mej själv o slappna av, allt ordnar sej alltid!

Så idag unnande jag mej lite avslappning och drog tillsammans med Terese på Yoga ;) Förra gången jag var på yoga så svimmade jag nästan. Allt blev vitt, jag såg eller hörde ingenting och var tvungen att sätta mej ner, jag pallade verkligen inte det där med att andas låååångsamt och stå upp med händerna ovanför huvudet o kolla uppåt. Men idag gick de bra, ingen svimmning den här gången ;)
Kände mej faktiskt rätt lugn efteråt, var skönt att bara lyssna på sin egen kropp och aaandas! Sen är det så gött att stretcha ut musklerna ordentligt, det behöver jag som aldrig stretchar typ. Vill ju bli vigare än nånsin, och det blir man ju inte direkt av att styrketräna typ varje dag och sen aldrig stretcha. Det tycker jag fler tjejer borde tänka på som styrketränar hårt, stretcha efter så att ni behåller vigheten, inte så sexigt att ligga med en brud som är likstel i kroppen :D


Stretching på gymmet igår, jag SKA kunna gå ner i split igen!Bild från yogan idag :)För övrigt så har jag ett annat töntigt problem, benhinneinflammation! Av att gå en jäkla promenad!? Terese och jag gick ju rätt långt häromdagen, och jag promenerade i skor med lite klack på, kilklack liksom, och nu har jag börjat få ondare o ondare i smalbenen, så knäppt. jag går ju varje dag med hunden liksom, så varför fick jag sån skit nu?
Trotsade smärtan och jävlades med benen genom att dra till gymmet igår och träna ben utav helvete hehe, där fick dom så att dom teg, eller inte haha, de är lika onda idag^^

Såg sista avsnittet av Dexter igår med, annorlunda slut men jag är inte missnöjd heller, det var ett avslut liksom. Kommer sakna serien enormt! Kollade även på Breaking Bad, det blir bara mer o mer spännande tycker jag, FAN vad jag älskar den serien asså :D

Jag i min Dexter och Breaking Bad t-shirts ;) Ni hittar dom på Roligaprylar.se :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln