Vatten-76webb

Jäkla huvud^^

Imorse vaknade jag med en huvudvärk jag aldrig varit med om tidigare, varenda steg jag tog så kändes det som att huvudet skulle sprängas. Och halsen gjorde ont med, jäkla helvete. Jag som varit så kaxig hela tiden o sagt att jag blir aldrig sjuk längre nästan i och med alla vitaminer jag käkar och så mycket jag tränar. Men tji fick jag! Har dock ingen feber så jag tror inte detta kommer bli långvarigt, lite alvedon o vila sen är jag på gymmet igen om nån dag ;)

Är inte lite långtråkigt att vila^^ 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln