Vatten-76webb

Jäkla huvud^^

Imorse vaknade jag med en huvudvärk jag aldrig varit med om tidigare, varenda steg jag tog så kändes det som att huvudet skulle sprängas. Och halsen gjorde ont med, jäkla helvete. Jag som varit så kaxig hela tiden o sagt att jag blir aldrig sjuk längre nästan i och med alla vitaminer jag käkar och så mycket jag tränar. Men tji fick jag! Har dock ingen feber så jag tror inte detta kommer bli långvarigt, lite alvedon o vila sen är jag på gymmet igen om nån dag ;)

Är inte lite långtråkigt att vila^^ 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln