Vatten-76webb

Hudvård

Jag har alltid ansett mej ha en ganska krånglig hy, jag blir lätt röd, speciellt på näsan, och har ganska känslig hy, och har ofta slarvat med att sköta om hyn ordentligt. Jag har sett det som en lösning att använda en bra foundation bara. Men det blir ju aldrig bra i längden, vill man ha en fin hy så måste man ge den lite omsorg! Så nu väntar jag på att få hem tre stycken produkter från ekologiskhudvård.se som jag tror kommer bli utmärkt till min hud, då ska jag verkligen ta itu med att sköta om min hud ordentligt, inget slarv ;)
Produkterna innehåller endast naturliga växtoljor, inga kemikalier, tvål och liknande ämnen, utan bara naturliga ingredienser.


Här kan ni läsa om produkterna:

  • Natural Cleanser - En hudrengöring som rengör med hjälp av ekologisk kallpressad ricinolja och olivolja. Oljorna löser upp smink och smuts samt rengör på djupet utan att belasta huden. Ett mycket bra alternativ till tvål och andra rengöringsprodukter.
  • Natural Cleansing Cloth - En peelingduk som når ner djupt i porerna och tar bort smuts och döda hudceller så att nya fräscha hudceller kommer fram. Kan användas ihop med cleansern eller själv som den är. Materialet är inte ekologiskt men den är väldigt miljövänlig eftersom man kan använda den om och om igen. När den är smutsig så tvättar man bara den.
  • Natural Moisturizer - En återfuktande produkt som består av ekologisk kallpressad jojobaolja. Används efter rengöring eller när som helst det behövs. Jojobaolja har en struktur som är väldigt lik hudens naturliga skydd. Det gör att den fungerar väldigt bra för att återfukta huden och huden får en chans att återhämta och förnya sig.


Produkterna hittar ni på: http://www.ekologiskhudvård.se

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln