Vatten-76webb

Luugn dag, hoppas jag ;)

Halloj allihop! Vart ingen bloggning igår, hade allt för mycket att göra från morgon till kväll så hann fanemej inte sitta vid datorn nånting, och att mobilblogga glömde jag helt bort, bra minne som man har ibland ;)
Promenerade med Grizzly en del igår, var nere med mormor till kyrkogården o planterade blommor, handlade lite, sen vart det gymmet, körde igenom ryggen och axlarna, riktigt gött! Efter det käkade jag på Thairesturangen i stan med J, och sen drog jag till mormor o umgicks med syrrorna som var där, kollade på Idol, sen vart det mer promenerade, kollade till min kära Amazon en sväng. Så fullt upp minst sagt!
Idag hoppas jag på lite mindre tempo faktiskt, var nyss ue o gick med Grizzly men nu tänkte jag sitta o ta det luuugnt ett tag. Gymma får det bli senare :) Tänkte ta o besvara lite mejl och kanske ta o kolla några avsnitt av nån serie, det skulle vara najjs de. Hörs säkert senare ;)

Jag igår :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln