Vatten-76webb

Trött lördag :)

Oj vilken seg dag! Vette fan vad det är med mej idag men är trött, trött, trött. Var på gymmet tidigare men hade ingen ork, hatar såna dagar! Men körde i alla fall mycket bålövningar och riktigt jobbiga övningar för magen så fick något gjort i alla fall. Men annars så är det här en sån dag där man bara vill gosa ner sej under täcket o kolla på serier ;) Fick syn på att på söndag är det det SISTA Breaking Bad!? hur kunde jag missat det! Är förskräckt! Trodde det var massa avsnitt o säsonger kvar ju :( Vad ska jag nu se på när både Dexter och Breaking Bad är slut? gav serien Orange is the new black en chans idag då jag sett en hel del folk skriva bra om den på Facebook bland annat. har sett ett avsnitt idag o det gillade jag som fan, så man kanske skulle ta ett till avsnitt ikväll :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln