Vatten-76webb

Läppförstoring ;)

Go kväll allihop! Då har man nyss tagit sej en dusch och tagit mej en en proteinshake efter gymmet. Körde det jag hatar mest, nämligen bröst! Det är så trååkigt, vette fan varför men de finns så mycket roligare att träna! Körde lite ben efter det, har börjat köra det oftare bara för att de är dom jag känner att jag behöver jobba extra på för att det ska hända något :)

Imorrn händer det grejer, nämligen dra till Karlstad och förstora läppen igen <3 
Jag veeeet, ni tycker kanske inte att jag behöver det men jag VILL! På bilder så får jag pluta käken ur led typ för att få till en stor överläpp, och det behöver jag ju inte om jag gör den större. Då kommer den vara stor, fin och jämn utan plutandet. Dessutom så var det över ett år sedan jag gjorde det, så det är inte mycket kvar alls i överläppen längre, underläppen har jag aldrig förstorat, den är tillräckligt stor som den är.
Men största anledningen till att jag vill förstora överläppen är att min läpp är sned. Den är fylligare på ena sidan och tunnare på andra, och det ska såklart fixas till för det stöör mej.

Här kanske ni ser vad jag menar, mindre fyllig på ena sidan. Syns kanske inte så supermycket då jag plutar som vanligt, men de syns bättre när munnen är avslappnad. Ska visa bilder på det imorgon, så ni får se före och efterbilder :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln