Vatten-76webb

Resultatet av läppförstoringen :)

Nu sitter man här med sin stora svullna läpp och är allmänt nöjd! :D Fan så bra det blev! Gjorde min läpp hos Elisabeth på Laserkliniken, hon är verkligen grymt duktig, vet precis hur jag vill ha läpparna :) Jag använde 0,5 ml Juvedèrm, fyllde läppen och konturen, och för första gången så fyllde hon konturen längst ner på underläppen med. Har aldrig rört underläppen tidigare för den är fläskig som den är, men det vart riktigt bra att fylla i konturen bara så kanten blir mer synlig nedtill :)
Har börjat svullna upp en del nu, man gör ju alltid det andra och tredje dagen, och så har jag börjat få lett litet blåmärke på läppen, det brukar jag få efter. tydligen så kan det ha att göra med om man käkar multivitaminer, och det gör jag ju dagligen så beror nog mycket på det :)

Är i alla fall sjukt nöjd med resultatet, jag behöver inte gå o pluta käken ur led för att få till fylliga läppar numera, för nu är de fylliga även om jag är avslappnad, feels good ;)Jag lovade er före och efter bilder så här kommer en :)
Resultatet ;) Lite svullet här, de kommer krympa lite mer om nån dag :)Efter jag gjort läppen så umgicks jag med J på stan, käkade på O`Learys, riktigt gött var det! Älskar verkligen det stället, det är så mysigt därinne på något sätt! Sen kollade vi på stan men hittade inget, jag var så nöjd med min läpp så tyckte att det fick räcka för dagen ;)

Annars så tog jag mej en vilodag från gymmet igår, var skönt att bara ta det lugnt när man flängt runt i Karlstad och gjort massa ärenden. Sen var det ju en sjukt stor händelse igår, nämligen SISTA AVSNITTET AV BREAKING BAD! :O Såg det på kvällen igår o satt o ryste av hur jävla klockrent det var! Så obeskrivligt bra slut, bättre kunde det omöjligt ha blivit! Dexters sista avsnitet sög ju röv i jämförelse, det var ju bara en besvikelse och kändes som de kommit på slutet dagen innan typ^^ Men Breaking bads, ojojoj så bäst!! vart nästan tårögd när det var slut, för jag kommer verkligen sakna serien! Alla ni som inte sett den, SE DEN! :D

Min galet snygga Breaking Bad t-shirt hittar ni på http://www.roligaprylar.se/

Måste ju även få med att jag har fått äran att bli nominerad till en av Sverigest 69 Sexigaste tjejer på http://sveriges69sexigaste.se/ Kändes riktigt kul måste jag säga, det får jag ta som en komplimang ;) Ni får mer än gärna rösta på mej, gå bara in på sidan, leta upp min bild och tryck på rösta <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln