Vatten-76webb

Högstadietiden..

Go kväll allihop, här sitter man o halvsover. Jag är så otroligt trött idag så ord kan inte beskriva! Tvingar mej själv att lyssna på min kropp o ta en vilodag, får inte ut något vettigt av träningen idag ifall jag drar iväg till gymmet ändå, skulle väl somna över vikterna :D Så vila idag, sen kör jag på 100% imorgon igen, funderar på om jag ska träna två gånger imorgon, en gång på lunchen o sen en gång på kvällen, ska nog ge det ett försök!

Så himla tråkigt mejl jag fick idag, klassfesten som skulle vara den 12 oktober blev inställd på grund av att för få hade anmält sej, så typsikt, tror de hade varit jäkligt kul annars! Hade vare så kul o se hur alla ser ut som man gick i samma klass som, och alla andra klasser med för den delen. Jag undrar så hur folk hade reagerat på mej, om det hade varit skitsnack o viskande bakom min rygg hela tiden på festen i och med att jag är såpass "offentlig" och gör det jag gör. I lilla Kristinehamn så är det ju inte så populärt att sticka ut nämligen, men det är väl typsikt för såna här hålor. Man ska bara vara en grå Svensson, bli ihop med nån brud/kille som man egentligen inte tycker är så jävla snygg o bra utan för att man tar det som finns, tro mej, såna finns det galet många exempel på i den här stan. Sen ska man skaffa barn, bli lite småfet sådär o vara allmänt tråkig o kolla på tv hela dagarna på program som typ Halv åtta hos mej eller Körslaget eller nån sån skit. 
Gud förbjude ifall man skulle sticka ut på något sätt, det är ju tydligen livsfarligt^^


Antar att en del av de från högstadietiden vet hur jag ser ut nu, men det vore nog ganska kul o visa upp sej för de som kanske inte följt mej, har ju förändrats ganska mycket utseendemässigt sedan högstadiet. Inte genom nå operation eller nått (har enbart förstorat läpparna) men genom allt annat. På den tiden, i alla fall i åttan, så var jag mörkhårig, likblek o fräknig, ganska smal, hade alltid mina Tors hammare som halsband och hade ofta på mej konstiga kläder bara för att reta alla brudar som älskade att pika mej för allt. Det var ju ganska populärt när jag kom till skolan i en rödhårig tröja, typ lika hårig som en långhårig katt, som slutade precis under brösten, sen en kort kjol till detta :D


Här kommer en suddig bild på mej när jag gick i åttan, den fula ankungen haha. De har hänt en del sen dess.. ;) 

Ett antal år senare ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln