Vatten-76webb

Superman ;)

Fy fan, då har man vaknat upp ur komat sen igår, fan vad seg jag var! Orkade knappt göra ett piss, förutom att ta de vanliga promenaderna då. Men behövde det verkligen, skönt o bara ta det lugnt ibland. Haha jag som pratade om att gymma på lunchen, det sket sej ju ganska ordentligt eftersom jag glömde både gymkläder och handduk när jag drog imorse. Var väl en ganska dum tanke att tro att jag skulle komma ihåg o ha tid till att packa på morgonen, det är jag då alldeles för trött för så tidigt, jag ska väl vara glad att jag sätter på mej likadana skor på bägge fötterna på morgonen, SÅ trött är jag! Önskar verkligen jag kunde få ett nattjobb, det skulle nog passa mej perfekt det, för jag kommer ALDRIG vänja mej vid tidiga morgnar^^

Fick i alla fall på mej mina nya örhängen imorse från http://nicestyle.se/ Älskar mina små Superman örhängen ;) Jag har typ ALDRIG på mej örhängen annars, inbillar mej att jag ser gammal ut med örgängen, speciellt såna där stora dinglande grejer med massa krimskrams i, men de här vart perfekt, perfekt storlek och inte tantigt alls ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln