Vatten-76webb

Grym PWO och dagsformen :)

Go kväll allihop! ;) Då sitter man o tar sej en öl o umgås med mormor, och syrrorna Patricia o Linda. De ska ut ikväll o jag ska bowla så gör oss i ordning och lyssnar på musik ;)

Har varit på gymet idag o kört mage och axlar, o jävlar va gött det var! Hade en sån satans energi pga av en ny PWO som Gymtillskott.com skickat, grymmaste ever! Kunde bara inte sluta träna, blev fanemej aldrig trött hehe ;) STORT tummen upp för Hyper Shock!
Fick även hem lite protein bars, som var riktigt goda, samt en gel fylld av protein som också smakade riktigt gött :)Tränade ben igår, och det gick också riktigt bra, har en redig värk i både rumpa o ben idag, så skönt ;) Här har ni bilder på mina ben, och rumpans dagsform :) VÄX säger jag bara, kom igeeen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln