Vatten-76webb

Wolf ;)

Asså fyfan vad jag har blivit vek haha! Drack TRE öl igår, TRE stycken bara, och ändå kände jag mej lite småfull igår, och var seg som fan idag, då är det fan illa asså ;) Men så är det ju när man inte dricker så ofta längre o bara tränar, tränar, tränar! Det blir ju billigt o bra de gångerna man ska festa i alla fall hehe! Bowlade igår, och det gick åt skogen, så jäkla kass var jag.
Men de var kul i alla fall. Sen så drog man hem, gick en promenad med Grizzly o sen gick man o la sej, så vart inte så mycket fest igår inte.

Idag har man tagit det luuugnt, kollat på avsnitt av en ny serie som jag börjat kolla på som är riktigt skön, Orange is the new black, den rekommenderar jag! :) Sedan så hade jag fått hem två så sjukt snygga maskeraddräkter från http://www.sexigakostymer.se/ så jag drog med mej J ut o skogen för att plåta lite i den ena kostymen ;) Tycker verkligen ni ska kolla in den sidan, finns masa sexiga o coola dräkter inför Halloween!

Här får ni se en bild från dagens plåtning, mer kommer imorgon ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln