Vatten-76webb

Melanotan, PWO och ny vargbild ;)

Aj vad det tog emot att gå upp imorse, speciellt eftersom jag gick upp tidigare än vad jag brukar göra på vardagarna. För idag var det återbesök hos veterinären med Grizzly, det gick rätt så bra, han hade svarat bra på pencillinet han fick förra gången så var bara att fortsätta med det så hoppas jag verkligen det går över helt sen :)

Kommer garanterat att bli att vila en stund innan gymmet idag, annars kommer jag somna på gymmet ;) Jag får ta min grymma PWO så lär jag nog tagga till ;) Så sjukt, jag brukar vara som en zombie och typ släpa benen efter mej när jag går hem från gymmet annars, men de dagarna jag tagit den nya PWOn Hyper Shock (finns på gymtillskott.com) så har jag haft sån energi o velat springa hem tup haha!

Mina små ådror tittade fram under förra gympasset ;)
Annars vet jag inte vad det blir idag, jag sitter bara o tänker på hur skönt det vore med en varm dusch, sova en timme o dra ett avsnitt av Orange Is The New Black..sen sola kanske man skulle göra! Har ju börjat med en ny kur med mitt nya melanotan från http://quicktan.se/ Provar den färdigblandade denna gången (Det är den som heter Melanotan Pre-Mixed under fliken Butik på deras hemsida) och den är verkligen superbra! Gud så skönt att slippa blanda själv, och det känns som at denna är lättare att injecera och att den inte svider så mycket som det kan göra ibland, allt går så himla lätt. Och den är verkligen perfekt för mej som fryser, för man blir riktigt varm av den, det hettar riktigt i ansiktet när man tagit det :D
Så nu ska jag bli sådär härligt brun lagomt till hösten, tänker inte bli blek bara för att vintern är på igång ;)
Jag har gjort ett långt inlägg angående min erfarenhet av melanotan, lagt upp före och efterbilder osv i ett inlägg för ett tag sedan, så vill ni läsa om det så har ni länken här:
http://www.sandrareiche.nu/2013/06/17/min-erfarenhet-av-melanotan-17250053


Tänkte bjuda på en till ny bild från plåtningen igår i min nya vargkostym, klär jag mej som en varghona tycker ni? ;) Älskar bara den där svansen, den är så söt :D När jag stod och posade i vargoutfiten så försökte Grizzly bita mej i svansen, synd att man inte fick med det på bild, såg nog sjukt kul ut :D Vargkostymen och massa andra sexiga maskeraddräkter hittar ni på http://sexigakostymer.se/

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln