Vatten-76webb

Fashionyouknow, oseriöst företag!

För ett  tag sedan, 31/7 närmare bestämt, alltså ett ganska bra tag sedan så skrev företaget Fashionyouknow till mej och ville samarbeta. De lovade mej att välja kläder från deras hemsida mot att jag marknadsför dem via blogg och Facebook. Sen till det roliga, de bad mej att skriva ett inlägg i bloggen FÖRE jag skulle få kläderna, för att sedan skicka kläderna direkt och då skulle jag göra ett ANDRA inlägg EFTER jag fått kläderna, så såg alltså vårat sponsoravtal ut. 

Så jag gjorde precis som vi kommit överens om, ett inlägg innan jag skulle få kläderna, och vad hände sen? Jo de skyllde på att de hade tekniska problem, att de hade leveransförseningar med allt och att de skulle återkomma dagen efter. Behöver jag ens säga att mejlet var på dålig svenska, ganska tydligt översatt med Google Translate?^^ Och att de skyllde på att deras chef var på semester!?

De återkom aldrig, trots att jag mejlat dem flertalet gånger och undrat vart min leverans är nånstans, frågat varför de brutit mot vårt avtal och om de är så såhär de behandlar sina kunder.
Så med detta inlägget vill jag bara varna för detta företaget då de är väldigt oseriösa. Bli inte lurade som jag. Jag skulle inte rekommendera er att handla där eftersom de enda de skyller på när varorna inte dyker upp är tekniska problem och förseningar, och sedan får man inget alls.
Och förslag om samarbeten från deras sida är rent bullshit, de försöker bara lura folk för att få gratisreklam för deas pajassida. Nej, tummen ner för detta tattarföretag säger jag.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln