Vatten-76webb

She Wolf ;)

Go morgon allihop!
Lika hårt att gå upp idag som igår, dumma tidiga morgonar (heter det verkligen morgonar, eller morgnar? Asch, whatever!) Sitter bara o fantiserar om att sova som vanligt, det hade varit så skööönt med en varm go säng, gaaah! Får vila när jag kommer hem, en liten powernap innan gymmet brukar sitta på sin plats ;)
Sitter o planerar lite idag, kommer hända en del nu framöver, litet miljöombyte skulle man väl kunna kalla det, så har lite att fixa med inför det. 
Sitter o funderar på när och var man ska plåta härnäst, har så mycket fint som ni bara måste få sej mej bära ;) Det är det som känns sämst med att vinter o kyla är på ingång, man kan ju inte plåta utomhus utan att frysa halvt ihjäl. Man kan visserligen ta vintriga bilder i typ tjockjacka och mössa, o det är ju inte så rockigt alla gånger^^ Har plåtat i underkläder i snö tidigare nån gång och jag kan nog inte beskriva hur jäkla sjuk och förkyld jag var efter det, så njaaa, det känns inte så värst lockande!

Som tur var så är det ju fortfarande ganska gött om dagarna än sålänge så att leka varg i skogen var inga problem, solen stekte på litegrann mellan träden. Sen så skyddade man ju faktiskt de som man brukar frysa mest om, öronen, händer o fötterna med min fina vargpäls hehe ;)
Lite mer bilder vill ni väl se från plåtningen kan jag tänka mej, here you go ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln