Vatten-76webb

Mina abs retar upp folk ;)

Idag vart det en hel del sängliggande, hade så sjukt ont i magen imorse, antagligenn min magkatarr som spökar då o då, så fick bli vila idag. Var i alla fall pigg nog att dra ner på marknaden för en stund sen o handla lite gravdekorationer för mormor ville ha det o marknadsnougat förstås ;) Annars så får det bli lugnt idag, vila upp stackars magen, trots att resten av kroppen bara skriker efter gymmet ;) Fick till ett riktigt bra gympass igår i alla fall, hade sån energi igen av PWOn, den funkar så jäkla klockrent på mej :D

Tog lite bilder på min mages dagsform idag, och la upp den på min fansida på Facebook, och kommentarerna haglade in kan man säga. Fanns en hel del elaka kommentarer, och majoriteten av dom var..? TJEJER, off course^^ Tjejer har fan problem asså, de måste väl må så kasst över sitt eget utseende för att kunna skriva massa elakt till andra, jag funkar absolut inte så, men det måste väl ha med att jag har självförtroende till skillnad mot många^^

Här är de omtalade bilderna i alla fall ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln