Vatten-76webb

Sexigaste tjej, och signerade bilder ;)

Är det nån som lurat i mej ett sömpiller idag? jJg vette fasen vad det är för fel på mej, är så trött att jag skulle kunna somna där jag sitter^^ Ändå har jag sovit bra inatt, fast somnade sent som fan för att jag kunde verkligen inte somna, hatar verkligen det. Sen försökte jag sova en sväng nyss men inte kan jag somna då heller, vafan :D

Tog till drastiska metoder för att piggna till nyss, drog till affären o köpte mej en 1,5 liters cola, så nu JÄVLAR ;)

Igår var ju festen där de skulle utse Sveriges sexigaste tjej, jag var ju en av de nominerade till den tävlingen där vi var 69 tjejer som tävlade :) Jag var inte där, orkade inte åka ända till Stockholm på en vardag, synd att det inte var i helgen istället för då ska jag ändå till Stockholm :) Jag orkade ju därför inte ragga röster, en gång har jag länkat o bett folk om att rösta på mej om de hade lust haha, engagerade jag ;)  Vet dessutom att jag aldrig någonsin skulle kunna vinna, har inte så höga tankar om mej själv att jag skulle platsa som Sveriges sexigaste tjej driekt :D Såg nyss att jag hamnade på plats 36 ändå utan att jag tjatat på folk att rösta, så det är jag riktigt nöjd med, tack alla ni som röstat på mej, ni är guld värda! :D <3
Såg att det var en mörk skönhet som jag inte känner till som knep första platsen, och det var hon verkligen värd, sjukt snygg om man kollade in hennes bilder!

Igår så lanserade jag en liten ny grej här på bloggen för er som kanske missat det ;)
Nämligen att jag säljer signerade bilder, ocensurerade och med valfri hälsning på bilden från mej till er som ni själva bestämmer när ni beställer bilden/bilderna! De signerade bilderna hittar ni på fliken "Merchandise" här på hemsidan ;) Länk för er som inte hittar: Merchandise

En av bilderna ni kan få hem ;)
Om jag piggnar till lite mer idag så kommer det bli lite plåtande ikväll, så hoppas verkligen på det, tror nog att colan kommer sätta fart på mej ;) Har ju så mycket vackert ni bara MÅSTE få se mej i! Lite fler bilder från förra plåtningen tänkte jag visa er splänge, i min nya grymma Halloweenklädsel från grymma http://www.sexigakostymer.se/ ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln