Vatten-76webb

Stockholm, och ny bild ;)

Då har mann just fått i sej hotellfrukost, fy fan vad jag önskar att man kunde få hotellfrukost varje dag :D Finns så mycket gött o välja på o man bara vräker tallriken full av grejer men sen orkar man ändå inte äta upp, så svårt o käka massor på morgonen tyvärr! Men jag fick i mej all min älskade äggröra, fan vad jag älskar det :)
De var riktigt kul på fotbollen igår, riktigt mäktigt att vara inne på Friends Arenda med nästan 50 000 pers, det var stort! Första halvlek dominerade Österrike och tog ledningen så man vart lite orolig där ett tag, men andra halvlek så hade Sverige vaknat och briljerade, och tog hem segern :D 
Efter fotbollen drog vi på stan en runda o funderade på att käka nått, men då hade all servering av käk stängt så fick bli en kiosk mitt i natten och massa cola på hotellrummet istället :D Somnade som en sten igår, var så sjukt trött av tågresa o allting, o sov som en gud i hotellsängen :)

Idag blir det att kolla runt på stan, är sugen på att hitta nån jacka, o kanske skor, o smink o sånt ;) Men FÖRST gym! Inte skippar man det för att man är i Stockholm inte ;)


Dagen innan vi drog till Stockholm, på torsdagen, så plåtade vi lite, den gången i min nya sexiga lärarinna outfit från http://www.korsetten.se/ Älskar den! Rekommenderar er verkligen att kolla in deras hemsida om ni vill ha riktigt sexiga maskeradkläder, det är ju snart Halloween ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln