Vatten-76webb

Celsius, o glasögonorm ;)

Känner mej gaaanska onyttig idag på lunchen, en burk cola och en Sport Lunch. Vette fasen vad som är så sportigt med den chokladen, den lär ju inte vara sportigare och nyttigare än nån annan direkt. Men så går det när man inte hunnit skaffa lunch. Brukar inte vara så hungrig på luncherna så för mej räcker det oftast med massa vatten och en kvarg.
Tog en cykeltur bort till en kiosk där jag hade ett paket att hämta ut, men fick vända lika snabbt när jag såg storleken på paketet :D Ett stort paket fyllt med underbara Celsius! Gud vad gött det ska bli, riktiga energikickar får man av dem. Men det var bara att glömma att ta på cykeln, så nu får jag ta bil o hämta de nån gång snart istället :)

Har inte så mycket att dela med mej av idag känner jag, hjärnan hinner inte riktigt med, skulle behöva en powernap känner jag. Men det får bli sen det, och efter det blir det TRÄNA <3
Har seriöst damp i hela kroppen bara för att jag varit träningsledig mer än vad jag brukar de senaste dagarna! Men det ska kroppen få se på fan sen, då ska den bli TRÖTT o jävlig ;)

Funderar på om jag kanske skulle ta o skaffa glasögon att ha ibland. Vila ögonen från att bära linser dygnet runt. Men bara ibland, vissa dagar när jag behöver se lite smartare ut än vanligt ;)
Får använda de jag fick till min lärarinna outfit från http://www.korsetten.se/ sålänge ;)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln