Vatten-76webb

Hemma igen :)

Då sitter man hemma i soffan under täcket o softar framför tvn, lite skönt att vara hemma ändå. Borta bra men hemma bäst säger man ju ;) Visst är det för jävla kul att åka bort men man blir ju aldrig helt avslappnad som man är hemma. Det bästa med vistelsen var fotbollen, så häftigt o se Sverige spela i den gigantiska arenan, och J hade skaffat så bra biljetter så man såg ju allt perfekt! Sedan var det soft att sitta på Fridays o äta en förjävla gött revbensspjäll med Jack Daniels marinring, gaaah så gött det var! Hittade inte ett skit på stan, det där med att hitta en vinterjacka får bli en senare projekt, för just nu hittar jag verkligen inte nått jag vill ha :D

Imorgon blir det vardag igen, o gå upp tidigt, kommer bli HÅRT! Och att vara utan hotellfrulle kommer att vara ännu hårdare haha! 

Ska ta och posta alla signerade kort till er som beställt imorgon, skitkul att den gillades! :D Är ni fler som är intresserade så är det bara att kolla in denna sidan för mer information:
Merchandise :)

ÅH så skönt de ska bli att gymma imorgon då, längtar! Ska faktiskt testa att gymma på ett annat ställe i veckan har jag tänkt, vore kul o se vad de har att erbjuda :) Älskade verkligen gymmet på hotellet i Stockholm, de hade så mycket maskiner som jag verkligen gillade!


Men nu blir det sängen, sov så gött allihop <3 Bjuder på en liten go natt bild i min nya outfit från grymma http://www.korsetten.se/ ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln