Vatten-76webb

Celsius och nytt linne :)

Idag har man haft lite fullt upp för att kunna blogga tidigare, men nu jäklar kände jag att det var dags ;) Har postat iväg alla signerade kort som en del av er beställt, så himla kul att det gillades! Är ni fler som är intresserade så kolla på fliken "Merchandise" ovanför :)

Annars så fick jag hem massa Celsius idag! J gick ända från kiosken där de levereats till och bärde paketet hit, sjukt tungt ju :D Så nu har kommer jag få mer energi än nånsin om dagarna, perfekt! ;)Provade mitt nya linne som jag fått hem från http://www.katsumi.se/. Så jäkla snyggt, älskar det! Kommer bli en riktig partytopp framöver ;) Flera snygga string fick jag hem också, riktigt sexiga. Kanske syns dåligt på bilderna men de kommer fler bilder på dessa framöver ska ni se :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln