Vatten-76webb

Celsius och nytt linne :)

Idag har man haft lite fullt upp för att kunna blogga tidigare, men nu jäklar kände jag att det var dags ;) Har postat iväg alla signerade kort som en del av er beställt, så himla kul att det gillades! Är ni fler som är intresserade så kolla på fliken "Merchandise" ovanför :)

Annars så fick jag hem massa Celsius idag! J gick ända från kiosken där de levereats till och bärde paketet hit, sjukt tungt ju :D Så nu har kommer jag få mer energi än nånsin om dagarna, perfekt! ;)Provade mitt nya linne som jag fått hem från http://www.katsumi.se/. Så jäkla snyggt, älskar det! Kommer bli en riktig partytopp framöver ;) Flera snygga string fick jag hem också, riktigt sexiga. Kanske syns dåligt på bilderna men de kommer fler bilder på dessa framöver ska ni se :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln