Vatten-76webb

Gött benpass och nya underkläder :)

Kul det var att cykla i nedförsbacke i ösregn imorse, skrattade hela vägen ner kan jag säga, eller INTE! Tänkte att luvan ska rädda sminket men icke, regnet bara piskade i ansiktet^^
Som tur är har man äntligen torkat nu, men det där med att platta håret på morgonen var ju fett onödigt, självlockigt hår blir ju ett satans krull så fort man kommer ut o det är fuktigt..

Igår så var man på gymmet o tränade ben och rumpa, så SKÖNT var det! Först sänkte jag en Celsius, och lite senare tog jag en skopa av min PWO Hyper Shock från gymtillskott.com och sedan sprudlade jag av energi på gymmet! Körde typ alla benövningar jag hade fantasi till, kunde inte sluta haha, och det kändes när jag cyklade därifrån, och känns ännu mer idag kan jag säga! GÖTT är det :D

Skulle ju visa ett par av mina nya trosor för er med, verkligen superfina! Ni hittar dessa på http://kroppsnara.se/ :) Tycker det är snyggt med lite bredare string, sen så är verkligen rosetterna där bak en riktigt söt detalj.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln