Vatten-76webb

Min kropp 2012, och nu :)

Kollade igenom gamla bilder på datorn och hittade en hel del bilder kan man säga, fan vad man har tagit kort genom åren. Hittade bilder från när jag bodde i Karlstad  och måste säga att jag vart lite chockad över att se hur jag såg ut då! För det första var jag ju blond med svart underhår, ännu större överläpp, men till det roligare, större kropp än vad jag minns :D

Man tänkte ju att man var fit och smal, men när jag ser de här bilderna så tycker jag inte det längre, lite spritfet snarare av allt festande o härjande på den tiden. Började ju träna regelbundet runt oktober-november förra året och det har faktiskt hänt lite grejer med kroppen sen dess till min enorma glädje, träning lönar sej ;)


Här har ni lite före och efter bilder, från mars 2012, och sedan nya bilder från september och oktober 2013.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln