Vatten-76webb

Energikick! ;)

Då sitter man med en jäkla massa hårfärg i skallen o väntar på att få ta en dusch. Blonderar slingor i utväxten igen, hoppas de blir samma blonda färg som sist, inte sådär platinablont jag hade förr utan mer guldblond som jag har numera, jag lyckades sist jag blonderade med 2-4 nyanser blonderingen från Schwartzkopf så det borde ju gå lika bra denna gång, HOPPAS :D

Idag har man kollat på tvåp avnitt av Family Guy, promenerat med Grizzly, käkat grillad kyckling med J och handlat lite nödvändigheter som kvarg o sallad bland annat. Gymmat har man gjort, körde bröst och mage idag. Gick väl sådär, det var mycket upptaget på gymmet idag, då blir jag så less, man vill ju kunna använda vad man vill när man vill på gymmet, men men, så är det ibland.

Hade go energi som vanligt i alla fall, tack vare min Hyper Shock från gymtillskott.com, och en Celsius på det! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln