Vatten-76webb

Energikick! ;)

Då sitter man med en jäkla massa hårfärg i skallen o väntar på att få ta en dusch. Blonderar slingor i utväxten igen, hoppas de blir samma blonda färg som sist, inte sådär platinablont jag hade förr utan mer guldblond som jag har numera, jag lyckades sist jag blonderade med 2-4 nyanser blonderingen från Schwartzkopf så det borde ju gå lika bra denna gång, HOPPAS :D

Idag har man kollat på tvåp avnitt av Family Guy, promenerat med Grizzly, käkat grillad kyckling med J och handlat lite nödvändigheter som kvarg o sallad bland annat. Gymmat har man gjort, körde bröst och mage idag. Gick väl sådär, det var mycket upptaget på gymmet idag, då blir jag så less, man vill ju kunna använda vad man vill när man vill på gymmet, men men, så är det ibland.

Hade go energi som vanligt i alla fall, tack vare min Hyper Shock från gymtillskott.com, och en Celsius på det! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln