Vatten-76webb

Fixat utväxten :)

Då var slingningen klar, tog typ en evighet, och vart nog nästan mer som en helfärgning av utväxten än en slingning till slut, men jag är nöjd! I alla fall i det ljuset inomhus, får se hur det ser ut i dagsljus imorrn ;) Är ovant som fan att vara såhär ljus ändå, hade vant mej med min mörka utväxt så det känns att det blev en del skillnad :) Ni ser ju hur mörk jag var på headerbilden innan jag färgade idag, möööörk :)

Såhär vart resultatet, mer bilder kommer imorrn ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln