Vatten-76webb

Resultatet av hårfärgningen :)

Go morgon, eller eftermiddag eller vad man ska kalla det ) Gick upp vid halv tolv idag, var så skööönt o sovaaaa! Tog mej en kopp varm Oboy på morgonen o satt vid bordet o tittade ut på snön som föll ner, så mys var det, kändes lite julafton på något sätt :D Inte för att jag längtat efter vinter o snö egentligen, jag vill ju ha sommar typ jämt, men det är ändå något speciellt med snön när den kommer första gångerna, det är mysigt.

Tror jag lyckades ganska fint med hårfärgen igår, jag vart inte rädd när jag såg håret i dagsljus, fast det är lite ovant ändå. De flesta brukar ju bli mörkhåriga till vintern men jag blir mer ljushårig haha. Nej men jag skulle mycket väl kunna tänka mej att bli mörkare också men jag är för lat för att sola så mycket, för jag ogillar verkligen att vara blek när man är mörkhårig, det är inte snyggt alls. Man ser ju så mycket blekare ut när man har mörkt hår och det stör mej, man vill ju inte se ut som fruntimmret i Familjen Adams typ :P
Så nu får jag vara mer åt det ljusa hållet o sola lagomt mycket, ska börja ta mer melanotan, har en tendens att glömma bort det ibland men nu är det dags på allvar när det börjar bli vinter o m,an inte blir lika brun av solen längre.


Såhär vart håret i dagsljus för er som vill se :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln