Vatten-76webb

Nya skor, och en ny bild ;)

Helsike vad det kan regna då! Var nyss ute på en promenad med Grizzly i regnet och kom in o var helt genomblöt, var tvungen att byta alla kläder för jag var blöt ända in på bhn till och med. Huvudvärken från igår sitter fortfarande i o jävlas med mej och jag har börjat bli mer o mer förkyld, blää! Hate it^^ Hoppas man blir piggare under dagen så att man kan få ork till att träna. Men vi får väl se, bli frisk är nog det viktigaste just nu.

En till bild i min nya Pin-Up militär outfit från http://www.amorlina.se/ ska jag ta o bjuda på med ;)Blev så himla glad igår! J överraskade mej med tre par skor :D Så jäkla snällt av honom, var verkligen superglad! <3 Jag har ju så dåligt med vinterskor och stövlar, förra året hade jag sån satans oflyt med alla stövlar o allt för de bara gick sönder hela tiden, så nu ska jag vara försiktigare när jag går vill jag lova. Han prickade verkligen på pricken med vad jag gillar för stil på skor med, grymt bra! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln