Vatten-76webb

Bantarsoppa

Då har man nyss käkat, testade en bantarsoppa idag som Linda hade med hit :D Man ska tydligen gå ner 4-7 kilo på en vecka om man käkar denna fyra gånger om dagen. Den var fanemej god! Men tur att man inte behöver banta, skulle aldrig palla käka enbart soppa fyra gånger om dan i en vecka eller mer, skulle väl hata skiten tillslut! Men nån gång ibland så absolut, innehöll massa kål, morötter, lök o grejer, får se hur länge Linda pallar äta den ;)

Etiketter: soppa bantarsoppa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln