Vatten-76webb

Skallebank o mer träningsvideos.

Go morgon allihop! :) Ännu en natt med jordens huvudvärk, fattar inte varför, får attack huvudvärk typ? Dricker vatten i mängder så tror inte det är problemet, funderar på om det är för att jag anstränger skallen för mycket med allt grejande vid datorn, då får man väl ont i skallen tillslut, så mindre dator och mer vila för skallen är nog rätta medicinen!

Sitter o umgås med lillsyrran Diana som kollar på någon Musse Pigg film här just nu, annars så blir det lugnt idag, hoppas på att bli kvitt huvudvärken idag, drygt att behöva knapra Ipren som en tok^^ Flera av er har eftersökt mer träningsvideos så jag ska verkligen göra mitt bästa för att lyckas med det. Blir tyvärr väldigt svårt eftersom det oftast är en del folk på gymmet så det är svårt att ställa ifrån sej mobilen o filma sej själv ;) Sedan tränar jag alltid själv så har ingen vän som kan filma, så vi får väl se hur jag löser det :) Lösa det ska jag i alla fall, I promise!

Ha en fin dag allihop <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln