Vatten-76webb

Tagga inför gymmet :)

Då sitter man här ombytt o klar och drickandes på min PWO för snart bär det av till gymmet i det fina vädret. har inte pallat blogga nått för att min Iphone fuckar med mej! Brukar mobilblogga men nu helt plötsligt så har den så kass sändning så jag kan inte komma upp på internet där jag bor? Den har alltid funkat innan, men nu jävlar så bråkar den helt plötsligt? Men så fort jag åker nån annanstans så funkar den hur bra som helst, skumt. Tre masten här kanske ramlat ner eller nått^^ Så det är därför det kan vara lite kass uppdatering på både bloggen, facebook och Instagram, just so you know :)

Vad gjorde jag igår tro? Gymmade, gick sådär för jag var verkligen inte på humör, ibland kan det bli så. Sedan käkade jag gött och kollade på nyaste avsnittet av Arrow. Är det bara jag som tycker att han som är Arrow har blivit fetare sen första avsnitten? På den tiden tyckte jag han såg bra ut, nu är han bara störande och rund i ansiktet haha! Tycker att Arrows systers kille ser fan så mycket bättre ut! Sen så tycker jag att Felicity är fan så mycket porrigare än Lauren, HOPPAS Oliver och Felicity ligger nån gång :D

Nej nu ska jag ge mej iväg till gymmet, har en tendens att fastna vid datorn annars ;)

Bild från igår på gymmet :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln