Vatten-76webb

Öronmuffar o söta vantar! :)

Jag tycker att det är rätt knäppt att jag känner av två ynka öl så mycket som jag gör nu för tiden :D Kände mej lite påverkad igår, o lite tröttare än vanligt idag, känsligast i kommun haha! ;)
Umgicks med syrrorna igår, fan roligare än vad vi har tillsammans när vi sätter igång är det nog inte många som har! Jämt när vi är hos mormor så leker vi pensionärer och har pensionärsröster o pratar med varandra, och härjar med stackars mormor haha!
Sedan åkte vi runt lite i Patricias nya jänkare, spelade "Det kliar på kuken" och andra vackra låtar med Eddie Meduza o skrek o härja, vi blir verkligen barn på nytt när vi är med varann :D Emil kom förbi igår o tjatade lite med oss när vi lekte penionärer igår, han måste ha dött när vi höll på haha :D

Idag blir det att packa lite o greja, för imorrn ska jag iväg. Tänker inte avslöja vart än, you will se ;) Ikväll blir det nog att dra ut o käka nånstans med J, vet inte vart än men det märks senare :)Har ju fått hem lite paket på sistone som jag vill dela med mej av till er! :)

Fick hem så söööta öronmuffar från http://www.beccadesign.se/, de är ljusrosa men ser nog luite vita ut på bilden. Jättemysiga! Har ju en pälsmössa sen förra vintern men stör mej så på att håret blir så platt och fett av att ha på sej den, hela frisyren blir ju åt helvete, så öronmuffar is the shit! Bågen sitter dessutom i nacken på dessa så man har ingen båge på huvudet som plattar till, perfekt!Sedan valde jag dessa också, ett par vantar som är avsedda för att kunna knappa på iphonen när man har på sej dom ;) Nörd som man är så hatar jag att behöva ta av och på vantar jämt när man ska fippla med mobilen, så dessa är ju perfekt så man har fingrarna fria ;) Även dessa kommer från http://www.beccadesign.se/

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln