Vatten-76webb

Blåser det snart?

Då ligger man o softar med en Celsius i handen, har verkligen fastnat för den med colasmak just nu, riktigt god! Trodde det skulle storma utav helvete nu men det verkar ju bara regna, får se vad som sker mot natten. Idag har man vare på Arbetsförmedlingen i nya staden, fy fan vad folk säger jag bara, fick vänta i typ en timme för att det var sån kö^^ Sedan gick jag med Sara på stan, käkade o handlade lite o så. Gick snabbt förbi gymmet också så jag vet var det ligger, men pallade inte att vänta i mer kö för att skaffa gymkort idag så får fixa det imorgon, det var för mycket med kön imorse, får typ dampanfall av att vänta :D

Nu blir det väl bara att softa resten av kvällen :)

En till ny bild med min snygga uniform från http://www.amorlina.se/ ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln