Vatten-76webb

Miljöbyte ;)

Go kväll allesammans! Har tyvärr inte haft tid att blogga så mycket idag, har haft fullt upp med att packa o greja, och nu är man alltså på en ny ort ;) Tröttnade på Kristinehamn, siktar på att få mej ett jobb då jobbmöjligheterna i Kristinehamn verkar vara NOLL, så nu har jag tagit mej iväg från hålan, och kan nu säga att jag bara är värmlänning i själen numera ;)

Mer avslöjar jag inte just nu, så ni får hålla koll i bloggen framöver ;) 

Nu blir det natta för mej, sov så gött! <3
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln