Vatten-76webb

Miljöbyte ;)

Go kväll allesammans! Har tyvärr inte haft tid att blogga så mycket idag, har haft fullt upp med att packa o greja, och nu är man alltså på en ny ort ;) Tröttnade på Kristinehamn, siktar på att få mej ett jobb då jobbmöjligheterna i Kristinehamn verkar vara NOLL, så nu har jag tagit mej iväg från hålan, och kan nu säga att jag bara är värmlänning i själen numera ;)

Mer avslöjar jag inte just nu, så ni får hålla koll i bloggen framöver ;) 

Nu blir det natta för mej, sov så gött! <3
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln