Vatten-76webb

Utekväll :)

Då var man i Kristinehamn igen, trött som satan är jag! Jag är inte van vid att festa längre, har blivit för gammal för det där haha ;) Men hade kul i alla fall, Sara o jag var på tre olika ställen o drack öl, var riktigt kul! Först på en vanlig restaurang där vi även satt o umgicks med Sanna och hennes vän, sen drog vi vidare till ett mindre ställe där ölen bara kostade 20 spänn, bra grejer det ;) Och sist blev det Ritz som jag aldrig varit på innan :) 

Innan vi började festa så var vi på gymmet, jag diggar verkligen Fitness24! De har grymma maskiner, mycket som jag saknat :) Och det som är bra är ju att jag kan träna i vilken stad som helst på Fitness24 när man är medlem, good shit! Har sjuk träningsvärk i magen idag vill jag lova, den fick sej ett riktigt hårt pass på gymmet, speciellt sidorna på magen.

Som vanligt så blir det en samling spegelbilder så fort man är ute hehe ;)Sara och jag härjar :DDagen innan så var jag, J och Luddas på hockey i Örebro, Örebro mot Färjestad, och Färjestad vann tillslut efter straffar. Gillade arenan! Men matchen var inge vidare, mycket klantigt spel och målfattigt så den var väl sådär, det var ju inte som att Leksand spelade liksom ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln