Vatten-76webb

Halloween firandet :)

Då har man en sån där trött o seg dag igen ;) Igår var det Halloween firande som gällde! Jag o syrrorna Patricia och Linda, mormor, Jocke o jag satt o förfestade lite hemma hos mormor först, sen drog vi o mötte upp Terese o sen drog vi vidare på Bells Kitchen här i Kristinehamn där de hade halloweenfest igår. Det var en hel del folk, o nästan alla var utklädda så de var riktigt kul att se :D Vi dansade typ hela tiden, både på dansgolvet uppe och nere, det var så sköönt att dansa av sej lite, det var ett tag sedan! De spelade riktigt bra musik med, så det var riktigt najjs!
Efter det så vandrade vi hem igen, jag o syrrorna gick loss på en grillad kyckling klockan tre på natten, sen vart det sova. Är inte värst bakis idag, brukar inte bli det, bara lite trött sådär, så gymmet får vänta tills imorgon :)

Här kommer ett gäng bilder från igår, först lite bilder på mej innan i min snygga vargklädsel från http://www.sexigakostymer.se/ Sen bilder från när vi var ute :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln