Vatten-76webb

Nu blire natta :)

Då var det läggdags för mej, tänkte bara hinna med ett snabbt blogginlägg innan jag somnar :)
Idag har man vare på möten, firat syrran Linda som fyller hela 20 år på onsdag, och sen vart det gymmet nu på kvällen. Var en hel del folk där, men höll mej mest till tjejgymmet ändå o därinne var det rätt lugnt :) Finns vissa saker som saknas därinne dock så man måste ut till andra rummet, benpress till exempel. Även tyngre hantlar är det brist på, på tjejernas avdelning finns det bara upp till 10 kilos och det blir ju för lite när man vill köra biceps. Så jag får våga mej in bland killarna nästa gång det blir att köra armar :)

Nej nu får det bli natta, sov så gött allihop <3Schhh, dags att sova ;)
#pressarjagläppensåhärsåserdenstörreut #hellyeah

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln