Vatten-76webb

Onsdag :)

Då har man nyss käkat o sitter o softar en stund. Var på gymmet för en stund sedan o körde axlar o bröst, gick riktigt bra! Är så grymt tacksam för den grymma PWOn som http://gymtillskott.com/ skickade mej sist, Hyper Shock, för jag har sån sjuk energi på gymmet! Trodde inte att det kunde göra så stor skillnad på att ta en PWO och inte innan man tränade men det gör det verkligen!
Annars så har jag fått ett bra samtal idag, lite jobbmöjligheter kanske, mer får ni veta framöver.
Snart ska jag till badhuset o softa i relaxen med J, ska bli asgött! Har aldrig varit på den så ska bli kul o se hur det ser ut :) Har knappt vare på badhuset överhuvudtaget faktiskt, trots att jag sagt att jag ska dra mej iväg o simma flera gånger, det blir fanaldrig av! :D Får ta tag i det snart, är ju bra träning och kul att variera träningen ibland.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln