Vatten-76webb

Bubbelpool :)

Fan va gött de var igår på Relaxen! Bubbelpool inomhus, och även en utomhus, så man kunde skifta mellan dom hela tiden. Dock så regnade det ute men det var rätt skönt att få kallt regn på skallen när man satt i den varma poolen. Sen så fanns det både vanlig bastu och ångbastu. Försökte mej på att gå in i ångbastun men höll typ på att dö, det går ju inte andas därinne så varmt som det var! Efteråt var man sjukt avslappnad i alla fall, hela kroppen var som en gelèklump typ, och hungrig blev man. Så J och jag drog vidare till Donken, o sen vart det en promenad med Grizzly på kvällen. Man borde verkligen göra sånt där oftare, alltid najjs att bara slappna av o njuta i en bubbelpool!

Någon bild blev det ju förstås igår med ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln