Vatten-76webb

Nya jacka, gymtillkott och Iron Maiden öl.

Nu är jag tillbaka igen, snabb jag var va? ;) Såg Idolfinalen nu o att Jens och Elin kom vidare så jag är nöjd! Fast sjukt att Elin hängde löst? Men men!Folk röstar ju typ jämt vansinnigt här så man ska väl inte bli förvbånad. Som jag skrivit i tidigare blogginlägg så har jag haft ett helvete med att hitta en vettig vinterjacka! Letade ju i varenda butik i Stockholm när jag var där sist utan att hitta ett skit.
Jo, nån hittade jag men vem vill betala flera tusen för en jacka liksom? Inte jag, är verkligen ingen märkesbög^^ Letade även som en tok i Örebro när jag var där utan framgång. Därför vart jag så satans glad när J överraskade mej med en ny jacka igår, PRECIS min smak ;) Han måste kunna mej ganska bra för han lyckas alltid hitta saker som jag gillar och som är i min stil så är verkligen grymt tacksam!

Denna snygga jackan blev det, fucking love it!Detta innehöll mitt andra paket jag fick hem idag! Grymma produkter från grymma http://gymtillskott.com/ Hade helt slut på fiskolja så det var väldigt välkommet! Testade även Monster Amino direkt när jag kom hem från gymmet och den var supergod, väldigt lättdrucken och hade god smak så den gillades starkt.Förresten så gjorde Patricia mej fett avundsjuk när hon var här! Hon hade varit på Systemet i Karlstad och hittat Iron Maiden öl! Jag är ju ett STORT fan av Iron Maiden sedan barnsben lika som henne, så denna måste jag ju bara ha! Någon som har koll på om den finns i Kristinehamn eller är den en beställningsvara här?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln