Vatten-76webb

Paket och rabattkod från Gömda Juveler!

Får aldrig tid till att sitta vid datorn haha, men nu jävlar är jag igång ;) Har just kollat på Idol, jag tycker att Elin och Jens är värdiga vinnare, hoppas på att de kommer i final. Annars så har jag varit på stan idag o kollat lite, sen blev det gymmet o köra armar och mage. Var riktigt hårt att köra armar idag eftersom jag fortfarande hade träningsvärk i dom från förra gången, men det gick fint ändå. Sedan kom syrran Patricia hit, så hon tog med mej o mormor på en raggarrunda med hennes Cadillac runt på stan en sväng. 
Fick paket idag med, älskar paket! Kändes som rena rama julafton här ;) Först ett paket från http://www.gomdajuveler.se/ med en riktigt fin tröja, och en klänning ni får se senare ;) Nästa paket får ni se i nästa inlägg, kommer att skriva ett senare ikväll igen så håll utkik ;)


Ni kommer ihåg att ni har en grym rabattkod att nyttja på deras sida va? ;)
Ni får hela 30% rabatt (minsta ordervärde 800kr).
Ange bara SANDRA i rabattkodsfältet i kassafönstret så dras rabatten av automtiskt.)


Här är jag i min nya tröja, och en snygg topp från http://www.gomdajuveler.se/ :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln