Vatten-76webb

Dagsformen :)

Helvete vad det ska regna då, tror fan jag glömmer bort hur solen ser ut snart^^ Man blir ju så mycket segare och otaggad till att hitta på något när det är sånt här väder, vädret påverkar nog kropp o sinne mer än vad man tror. Men kom i alla fall upp imorse, käkade frulle och sen var det bara att tagga inför gymmet. Körde axlar idag så de känns helt slut nu, så sköönt! Älskar verkligen att träna axlar. Sen körde jag liiite ben också, kan inte låta bli. Vill verkligen att de ska växa. Men det kommer väl, träna tungt och försöka äta som en häst får vara min grej ett tag så kommer det nog hända något tillslut. 

Tog lite bilder på dagsformen imorse för er som är nyfikna ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln