Vatten-76webb

Läskig skräckfilm?

Då har man nyss vare ute på en promenad och handlat lite på vägen hem, vaniljkvarg och julmust vart jag så sugen på hehe. Innan det så har jag legat nerbäddad och kollat på Walking Dead, hade inte sett det senaste avsnittet så tog igen det idag, söndagar är ju en perfekt serietittardag ;) Gymmade tidigare, körde ben så jag bara skakade mot slutet, underbart!

Igår så kollade jag och J på skräckfilmen The Conjuring. Hade höga förväntningar eftersom varannan brud på Facebook skrivit att de suttit o skrikigt och nästan grinat av rädsla för filmen, men neeeeee. Den var sevärd kan jag medge, ganska underhållande skräckis ändå, men inte fan vart man rädd nån gång^^ jag önskar verkligen innerligt att det kan komma en riktigt jävla läskig skräckfilm som får håren att resa sej och man på riktigt blir nervös o rädd! Tror jag aldrig kännt så med någon film hittills, men hoppas att den kommer någon gång i livet :D

 Nu snart så blir det Solsidan, sen så har jag nog inte så mycket mer planer för dagen, sitta o allmänt slöa bara, för imorgon blir det att fixa lite o greja eftersom det är måndag igen :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln