Vatten-76webb

Hängslen is the shit!

Då har man nyss kommit hem från en sväng på stan med mormor, hittade inget till mej själv med hon fick handla lite. Eller jo vi hittade semlor så de har vi tryckt i oss nyss ;) Så ni som skriver o frågar hur jag deffar, jag deffar inte, snarare tvärtom! Äter mej sprängfärdig varje gång och äter ganska ofta, allt för att bygga mer muskler. Men inget sätter sej ju på mej typ nånsin så vi får väl se hur det går det där ;)

Idag har jag mina nya rosa hängslen på mej från http://www.beccadesign.se/ har aldrig ägt ett par hängslen innan men det är ju faktiskt riktigt snyggt! Finns i olika färger att beställa på sidan men jag valde rosa såklart, det är ju jag ;)


Vill ni se en video på mej i mina nya hängslen så följ mej på Instagram: sandrareichemodell

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln