Vatten-76webb

Ådror <3

Go kväll allesammans! Då sitter man o glor på tv med mormor. Något program på ettan just nu där de gör om folk, oftast äldre som behöver fräschas upp lite.
Undrar va de skulle hitta på med mej ifall de skulle göra om mej. Make up artister brukar göra mej ganska annorlunda mot hur jag brukar sminka mej, ofta så har de gjort mej så satans blek, och det gillar jag inte alls.
Man vill ju ha samma färg på kroppen som ansiktet liksom. 

Har varit på gymmet idag som vanligt, körde armar och axlar, och det gick väldigt bra. var så slut i armar o axlar efteråt så jag hade svårt att hålla i telefon efteråt, fick stödja armen mot cykelstyret påväg hem haha!
Efter gymmet så käkade jag pannkakor med nutella, och det knullade inte lite i munnen vill jag lova, så jäkla gött!
Har förresten inte druckit cola på över en vecka, det ni! Klapp på axeln på mej själv. Det firar jag just nu med att dricka en Celsius med colasmak, ett bättre och nyttigare alternativ o gött är det med! :)

Fan vad glad jag blev på gymmet idag förresten, jag är ju så kär i ådror, och mina ploppade ut som fan idag när jag var klar med dagens gympass, loved it, vill ha mer hehe ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln