Vatten-76webb

Idioter finns det gott om..

Fick se en så sjukt rolig kommentar på Instagram idag. En snubbe som snackade skit om mej för att jag på ett jobb för ett par år sedan skulle vart helt otränad, smalfet och slapp överallt, och att folk fick sej ett gott skratt åt mej.
Satan så dum i huvudet! Kommentaren försvann innan jag han kommentera detta o de var väl tur det kanske. Personen själv är en så kallad B-kändis eller ännu längre ner på den skalan, har varit med i ett sånt där "tjockis" program där man ska gå ner i vikt eller hur det nu var.
Han har dessutom skrivit till mej flertalet gånger och försökt ragga på mej på Facebook, trots att han hade flickvän. Så han själv är alltså riktigt fet från början och har lyckats gå ner i vikt pga av ett tv-program, och så skriver han sån skit om mej?
Tydligen klarade han inte av att jag inte var intresserad eftersom han nu år efter måste kommentera skit.
Nej jag var inte lika tränad och inte i närheten så deffad som jag är nu, jag hade mer fett på kroppen men var aldrig någonsin slapp, och jag tränade flera gånger i veckan men enbart styrketräning, ingen slags konditionsträning för att gå ner i vikt.
Nej usch säger jag bara, folk asså.

För övrigt så har jag vare på gymmet idag o kört rygg, och sen har jag grejat lite med håret, satt i lite extraslingor för att fylla ut lite. Tycker det är grymt att håret har hållt sej i så bra skick fast det har gått över tre månader nu :)

Ikväll så ska jag dra ut nånstans, käka o ta en öl o kolla på fotbollen, ska bli najjs de! :)
Hoppas ni får en grym kväll <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln