Vatten-76webb

Fotboll o pizza :)

Go middag på er!
Idag gick man upp ganska tidigt eftersom familjen är här o hälsar på, och de är inte såna som föredrar att ligga o dra sej till halv elva direkt som vissa andra ;)
De kom igårkväll så vi käkade hemmagjord pizza och kollade på fotbollen. Sugigt som fan att Portugal vann, men får väl hoppas att Sverige tar dom på tisdag nu då, annars suger det ju rejält!
Drack cola för första gången på över en vecka sen igår, och varje gång jag hållt upp ett tag så inbillar jag mej att colan smakar konstigt? Typ nån speciell krydda i eftersmaken! Ungefär som sån krydda man sätter i apelsiner på julen, fattar ni vad jag menar då? :D Vette fasen vad jag inbillar mej haha. Men var sådär dum o lämnade colan brevid sängen när jag somnade, och då blir det att jag automatiskt vaknar tusen gånger för jag vet att det står en kall underbar cola och bara väntar på att jag ska ta typ tio klunkar per gång när jag vaknar på natten haha!
Så på morgonen så var den helt slut^^ Så nu ska jag ta en paus från coladrickandet igen ;)
Vette fasen vad som sker idag faktiskt, vill gymma, det är det enda jag har koll på. Är så sugen på att köra ben igen! Har fortfarande träningsvärk i bakre lår, det får jag jämt när jag tränat dom hårt, men får inte lika mycket träningsvärk där fram så nu har jag inbillat mej att jag måste köra dom ÄNNU hårdare så att de också ska värka dagen efter. Älskar verkligen att ha träningsvärk, det känns som en belöning för att man tränat tillräckligt hårt på något sätt, en skön smärta.
Har tyvärr inga bilder att lägga upp för stunden, försökte ta ett kort på mej o Patricia igår men de vägrade hon ställa upp på :D
Kommer säkerligen blogga igen senare, så vi hörs igen sen ;*

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln