Vatten-76webb

Proteinbars och annat :)

Då var det söndag då, och man sitter nedkrypen under täcket i soffan, nyduschad o kollar på tv en sväng.
Har umgåtts med Patricia idag, bakade bland annat proteinbars för första gången. Jag är inte sån som bakar annars, finner inget speciellt roligt i det, men idag då jävlar var jag taggad ;)
Men resultatet var väl ännu ett tecken på att jag kanske inte ska vara så mycket i köket haha! Proteinbarsen vart supergoda, men kletiga utav helvete! Man måste käka direkt ur formen med sked!
Men ändå följde man receptet helt. Men kanske kan man lösa det med att ha i lite mer havregryn så att den inte blir så kladdig, får prova det nästa gång.
Annars så har jag vare på gymmet idag, körde lite vad jag hade lust med idag så det vart armar, bröst och lite ben/rumpa på det. Hade SÅ mycket mer energi idag än vad jag hade på gymmet igår. Note to me, drick aldrig alkohol och träna dagen efter^^
Drack lite vin i fredags, typ två glas, och var helt körd på gymmet dan efter för det! Svettades som en gris o hade ingen ork alls, så nu har jag lärt mej det^^
Igår så drog jag även o solade med Terese, och efter det så drog vi till hennes granne Jossan och umgicks med henne och hennes flickvän en sväng, spelade yatzy o lyssnade på musik. Och sen vart det att dra ut med J och Grizzly på promenad o sen umgås med mormor o Patricia innan det var läggdags.


Resultatet av proteinbarsen ;)Såhär glad är man när man solar solarium höhö ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln