Vatten-76webb

Favoriter och störande i Idol ;)

Då sitter man o kollar på Idol, HOPPAS folket är förnutiga o röstar på Elin och Jens, utan tvekan bäst. Älskar Elins stil, och Jens underbara whiskeyröst och munspel! Men jag vet fan inte vad det är med jag känner för att slå Erik haha? Vet inte varför men han irriterar mej nått så fantastiskt^^ 
Gymmade efter jobbet idag, och det gympasset gick väl inte till historien som det bästa gympasset direkt :D Var slö och trött och pratade mest när jag var där så det var roligt ändå :) 
Ska ta igen benträningen ordentligt imorrn, då är man utvilad o redo!

Jobbet går fint btw, verkligen kul att testa något man aldrig jobbat med tidigare, och jag trvis faktiskt bra. De andra anställda är verkligen supertrevliga, gud vilket bra folk det är där, jättekul verkligen! Vill inte skriva så mycket om mitt jobb här då det inte riktigt hör hit, men jobbar som säljare, och satsar på att bli en GRYM sådan ;) Ska bli så grym att jag kan sälja sand i öknen haha, får man sikta på i alla fall hehe ;)

Nu snart börjar Idol igen, blir så ARG om nån av mina favoriter åker ut. Fan vilken Idol nörd jag låter som? Aja, det är underhållande i alla fall måste jag erkänna ;)
Ha en fin kväll så ses vi i bloggen imorrn ;*

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln