Vatten-76webb

Fetma i Paradise Hotel

Något skönt det var att sova ut ordentligt imorse! Jag är verkligen ingen morgonpigg människa alltså ;) Man vaknade till ganska ordentligt under morgonpromenaden i alla fall, satans kallt var det! Så vantarna och örpnmuffarna åkte på idag, det behövdes.
Cyklade till gymmet o körde bland de bästa benpassen någonson, gud så SKÖNT det var! Väx nu benheleveten :D
Går i funderingar på om jag ska anmäla mej till en bikinifitness tävling nästa år, är riktigt sugen. Det är ju ett tag kvar så då måste jag ju hinna bli nöjd med kroppen om jag tränar på så mycket som jag gör just nu. Vad tror ni, skulle jag ha en chans? :)
Hade tänkt att man skulle gå på bio nu ikväll men det sket sej ganska rejält. Ville se nya Hunger Games, älskade verkligen första filmen. Men så var den så uppbokad så det gick ju verkligen inte. Så får väl bli att kolla på film hemma eller liknande, blir lugnt i vilket fall :)
Fan va arg jag vart när jag kollade på Idol igår btw, hur fan kan folket skicka hem Jens!? Och behålla Kevin som inte har nån sångröst, och behålla ungjäveln Erik som låter och ser likadan ut vecka ut o vecka in?
Tror hela Idol är uppgjort, Kevin lär väl vinna bara för att han är fotbollspelare eller nått, nånting är det ju som är galet i alla fall. Men hoppas på att Elin tar hem allt nu då, men som svenska folket röstar så blir det väl nån av de andra som vinner som sagt, men hoppas kan man ju^^
Började kolla på Paradise Hotel nu när det började förra veckan, och herregud säger jag bara. Det är ju ingenting mot hur Paradise var förr! Tänk när Natascha Peyre var med, finns ju inga brudar i den klassen längre. De flesta nu ser spritfeta o otränade ut, och ser ut som helt vanliga Svenssons, utom vissa då förstås.
Är det såna brudar som killar suktar efter nu för tiden, är de drömtjejen 2013? 
Tur som fan att jag tackade nej för ett par år sedan, de hade nog fan slutat i katastrof ifall jag hade varit med, så fjortis och alkoholglad jag var på den tiden. Hade jag varit med nu däremot så hade jag väl gnällt på avsaknaden av gym hela tiden och försökt träna med hjälp av utomhusmöblerna eller nått haha :D 
Dessutom hade jag inte behövt dricka så mycket där för att bli full, blir ju full på två öl typ nu för tiden eftersom jag dricker så sällan :D
Stör mej så på killarna med, skryter liksom om hur många de legat med, så sjukt osexigt. Vill brudar ha en kille som ligger med vem som helst? Utan några som helst krav och som inte är ett dugg kräsen? Nee fyfan. Låter ju som att det kvittar hur brudarna ser ut bara de har en fitta mellan benen^^
Ne nu blir det o hitta på något, ha en fin lördag allihop <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln